Esteu aquí

Incidències dels serveis

Treballs de pintura a la calçada entre els carrers de Previsió i Montjuïc


Dimarts 28 de gener de 2020, entre les 13 i les 16 hores, si les condicions meteorològiques ho permeten, es faran treballs de pintura (senyalització horitzontal a la calçada) a la cruïlla dels carrers de Previsió i de Montjuïc, que afectaran a la mobilitat d’aquest àmbit.

A excepció de moments puntuals, es garantirà sempre l’accessibilitat als guals de vehicles privats afectats.

Disculpeu les molèsties.
 


L’escala del carrer de Baltasar d’Espanya tancada al pas per obres


Des de dijous 2 de gener de 2020, l’escala del carrer de Baltasar d’Espanya amb passeig del Canal restarà tancada al pas de vianants per motiu de les obres d’instal·lació de la nova escala mecànica.

L’accés es podrà realitzar pels carrers paral·lels, com ara Maluquer o Cor de la Flora.

Disculpeu les molèsties.


 


Alerta davant la presència de senglars


Davant la possible presència d’exemplars de porcs senglars a la ciutat, especialment a la zona del Pla del Vent-Torreblanca, demanem màxima precaució. El porc senglar és un animal salvatge cada vegada més freqüent en zones urbanes. És probable que estigui de pas perquè recorren llargues distàncies.

En cas de trobar-vos amb un porc senglar es recomana el següent:

· No ens hi hem d’apropar mai, ni tocar-los: No es tracta de mascotes, sinó d’animals que viuen en un entorn natural i, per tant, ens poden veure com una amenaça directa si ens apropem.

· Evitem moviments o sorolls bruscos si es troben molt a prop: ells intenten fugir si veuen perill i el poden evitar. Però en el cas que estiguin a prop, o vagin amb les seves cries hem d’evitar fer moviments o sorolls bruscos, ja que ho podrien interpretar com una amenaça directa i enfrontar-se a nosaltres.

· No els hi hem de donar menjar: que amb aquest fet es modifica la seva conducta i acaben perdent la por a les persones. No hem d’oblidar que són animals salvatges.

·Llençar la brossa dins de bosses i assegurar-nos que el contenidor queda tancat correctament. Evitem llençar menjar a les papereres.

·El menjar dels animals domèstics ha de quedar fora de l’abast dels senglars.

·En cas que notem la seva presència podem fer soroll per tal que no s’acostin. No fer-ho en cas de tenir-los a una distància molt curta.

·Lliguem els gossos davant la seva presència: en cas que es sentin atacats poden ferir o envestir el nostre gos.

·Conduïm amb precaució: Poden creuar la carretera i provocar una col·lisió i/o la seva mort.

L’Ajuntament ha augmentat la vigilància i ha posat les mesures de neteja necessàries per evitar la presència d’escombraries que els serveixin d’aliment.