Esteu aquí

Incidències dels serveis

Treballs de millora de la xarxa elèctrica al carrer de la Marinada

 

L'empresa Endesa Distribució realitzarà en els propers dies obres de millora a la xarxa de distribució elèctrica al carrer de la Marinada, cantonada amb el carrer Rosers.

L'inici de les obres està previst pel dia 15 de febrer i la seva finalització pel 5 de març, aproximadament.

Els treballs afectaran també al creuament amb el carrer Rosers on posteriorment s'hauran d'executar les feines d'asfaltat definitives. 

Els accessos a finques i guals es regularan de manera coordinada amb la companyia, garantint les condicions de seguretat.

Disculpeu les molèsties.

 


 

Treballs de millora de la xarxa elèctrica al carrer de Montjuïc

 

L'empresa Endesa Distribució realitzarà en els propers dies obres de millora a la xarxa de distribució elèctrica al carrer de Montjuïc, entre els carrers d'en
Ribes i de Rius i Taulet.

L'inici de les obres està previst pel dia 1 de febrer i es preveu la seva finalització el 12 de març.

Els treballs s'executaran en 3 trams de manera consecutiva –obrint i tapant cadascun d'ells abans de començar el següent– amb la finalitat de minimitzar
l'afectació als veïns i veïnes. Les feines s'iniciaran des del carrer d'en Ribes.

Els accessos a finques i guals es regularan de manera coordinada amb la companyia, garantint les condicions de seguretat.

Disculpeu les molèsties.

 


 

 

Alerta davant la presència de senglars

 

Davant la possible presència d’exemplars de porcs senglars a la ciutat, especialment a la zona del Pla del Vent-Torreblanca, demanem màxima precaució. El porc senglar és un animal salvatge cada vegada més freqüent en zones urbanes. És probable que estigui de pas perquè recorren llargues distàncies.

En cas de trobar-vos amb un porc senglar es recomana el següent:

  • No ens hi hem d’apropar mai, ni tocar-los: No es tracta de mascotes, sinó d’animals que viuen en un entorn natural i, per tant, ens poden veure com una amenaça directa si ens apropem.
  • Evitem moviments o sorolls bruscos si es troben molt a prop: ells intenten fugir si veuen perill i el poden evitar. Però en el cas que estiguin a prop, o vagin amb les seves cries hem d’evitar fer moviments o sorolls bruscos, ja que ho podrien interpretar com una amenaça directa i enfrontar-se a nosaltres.
  • No els hi hem de donar menjar: que amb aquest fet es modifica la seva conducta i acaben perdent la por a les persones. No hem d’oblidar que són animals salvatges.
  • Llençar la brossa dins de bosses i assegurar-nos que el contenidor queda tancat correctament. Evitem llençar menjar a les papereres.
  • El menjar dels animals domèstics ha de quedar fora de l’abast dels senglars.
  • En cas que notem la seva presència podem fer soroll per tal que no s’acostin. No fer-ho en cas de tenir-los a una distància molt curta.
  • Lliguem els gossos davant la seva presència: en cas que es sentin atacats poden ferir o envestir el nostre gos.
  • Conduïm amb precaució: Poden creuar la carretera i provocar una col·lisió i/o la seva mort.

L’Ajuntament ha augmentat la vigilància i ha posat les mesures de neteja necessàries per evitar la presència d’escombraries que els serveixin d’aliment.