Esteu aquí

Els Premis Despí distingeixen la feina i la trajectòria d'entitats, empreses i comerços de la ciutat

20/06/2019 - Ajuntament

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha entregat els Premis Despí 2019, uns guardons que distingeixen la feina i la trajectòria d'entitats, empreses i comerços de la ciutat. L'entrega de premis s'ha fet en el marc de la Recepció d'Entitats, un espai de trobada amb el teixit associatiu que enguany ha conduït el Mag Lari, el pregoner de la Festa Major.

En aquesta edició dels Premis Despí, els premiats han estat:

L'Associació de Dones Afectades de Càncer de Mama DACMA, que arriba a la primera dècada de vida fent costat a les dones que pateixen aquesta malaltia amb activitats de sensibilització i d'informació per millorar la seva qualitat de vida.

La UD San Pancracio, que amb 50 anys d'història i fidels al seu lema, 'Respecte i Passió', ha sabut donar una opció esportiva i un espai de companyonia i de relació a una bona part del jovent santjoanenc.

El Club de Tennis Taula Ateneu 1882, que amb sis equips de categoria absoluta, un d'ells en Primera Nacional espanyola, ha aconseguit en mig segle de vida que el nom de Sant Joan Despí sigui una referència en aquesta disciplina esportiva.

El Club Tennis El Molí, fundat fa cinc dècades, va ser una instal·lació esportiva pionera en el món del tennis al Baix Llobregat i avui dia, amb 6 pistes de terra batuda i 5 de pàdel, el club fa una important tasca formativa amb escoles de totes dues disciplines.

Carns Prior, una empresa referent del Polígon Fontsanta, que des de 1979 es dedica a l'especejament i envasat de carn essent el seu principal volum de negoci la distribució alimentària per a les grans cadenes, tot i que també treballa amb botigues tradicionals i parades de mercat.

El Forn de la Plaça, un establiment del barri Centre que des de fa prop de 80 anys fa del pa artesà un tret distintiu tot utilitzant el seu històric forn i que des de fa 50 anys disposa d'un altre establiment molt popular a l'avinguda de Barcelona.

L'Aula Cultural de la Gent Gran, un espai municipal de formació permanent que organitza conferències setmanals i visites guiades des de fa vint anys amb l'objectiu que els seniors de Sant Joan Despí aprofundeixin en aspectes com la història, la salut, l'actualitat o la literatura.

El Grup d'Espai El Castanyot, una entitat sense ànim de lucre que es dedica a l'educació en el lleure des de fa mig segle tot esdevenint en una de les entitats més actives de la ciutat amb una implicació molt destacada en altres activitats festives com Sant Jordi, la Rua de Carnaval o la representació teatral d'Els Pastorets.

L'agenda, al dia

Març 2021

dl dt dc dj dv ds dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31