Esteu aquí

Atemptats de París: dilluns 16 de novembre, a les 19 hores, minut de silenci davant de l'Ajuntament

Les banderes onegen a mitja asta en senyal de dol pels atemptats

14/11/2015 - Ajuntament

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha expressat el seu condol al poble francès pels terribles atemptats del passat 13 de novembre París que ha deixat, de moment, el dramàtic balanç de 129 morts i 350 ferits. Per aquest motiu us convoquem a participar en un minut de silenci el proper dilluns 16 de novembre a les 19 hores davant del consistori.

A més, des d'aquest matí, les banderes de l'Ajuntament onegen a mitja asta en senyal de dol i solidaritat amb els familiars de les víctimes i el poble francès que ha estat colpejat pel pitjor atemptat terrorista de la seva història. La Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis ha manifestat també el seu ferm compromís en la defensa dels valors democràtics que la Unió Europea representa, com a baluard i garantia de la convivència.

De moment, els atemptats que es van fer el divendres 13 de novembre a la nit al centre de la capital francesa han deixat 129 morts i 350 ferits. Entre els morts es troba un ciutadà espanyol i una ciutadana amb la doble nacionalitat, espanyola i mexicana.

Us esperem el dilluns 16 de novembre a les 19 hores davant de les portes de l'Ajuntament.