Esteu aquí

Coronavirus (Covid 19): Més d'un cinquantena de denúncies per incomplir les restriccions de l’estat d’alarma a Sant Joan Despí

23/03/2020 - Ajuntament

Fins al 23 de març, la Policia Local de Sant Joan Despí ha interposat un total de 57 denúncies per incomplir les restriccions derivades de l’estat d’alarma decretat pel Govern espanyol per la pandèmia del coronavirus Covid 19.

Des que es va decretar l’estat d’alarma, la Policia Local realitza controls de pas de vehicles a les entrades i sortides de la ciutat i també per les principals vies de comunicació urbana. Els agents també fan controls de persones a peu demanant-los informació dels seus moviments. A més, els vehicles policials informen a la ciutadania de les restriccions a través de megafonia.

Aquests controls tenen com a objectiu verificar que els desplaçaments únicament es fan per alguna de les activitats autoritzades en l’estat d’alarma, que estableix la limitació de la llibertat de circulació de les persones. La feina dels agents de la Policia Local es realitza durant les 24 hores del dia i tots els dies de la setmana.

L’incompliment de l’estat d’alarma o la resistència a les ordres de les autoritats comporta sancions, segons estableix el decret de l’estat d’alarma. Les sancions oscil·len entre els 100 i els 600.000 euros o penes de fins a un any de presó, segons la gravetat de la infracció.

La col·laboració de tothom és vital per evitar la propagació del virus i frenar la crisi sanitària. Durant l’estat d’alarma, cal fer els desplaçaments mínims i justificats i sortir de casa només si és imprescindible.

Recordeu que durant la vigència de l’estat d’alarma, únicament està permès sortir al carrer per realitzar les següents activitats: adquirir aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat; anar a un centre de salut; anar a treballar; tornar al lloc de residència habitual; assistir a persones grans, menors o persones dependents; anar a una entitat financera o d’assegurances, o sortir per causa de força major o situació de necessitat.

L'agenda, al dia

Agost 2020

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31