Esteu aquí

L’Ajuntament de Sant Joan Despí expressa la seva condemna més enèrgica per l’assassinat d’una dona a la ciutat

28/01/2020 - Ajuntament

L’Ajuntament de Sant Joan Despí manifesta el seu rebuig i la condemna més enèrgica per l’assassinat d’una veïna de la ciutat presumptament a mans de la seva parella. El consistori celebrarà aquest dimarts un Ple extraordinari a les 19.30 hores i una concentració a les 20 hores per expressar el rebuig als fets succeïts.

En una declaració institucional subscrita pels diferents partits polítics, l’Ajuntament expressa el desconsol, la tristesa, la ràbia, la indignació i el rebuig davant aquest crim i transmet l’acompanyament, l’escalf i el suport a la família i amics de la víctima.

L’Ajuntament manifesta la condemna enèrgica d’aquest assassinat i expressa el condol en nom de tota la ciutadania, tot reafirmant el seu rebuig a les violències masclistes.

Davant d’aquests fets, l’Ajuntament de Sant Joan Despí ha decretat tres dies de dol oficial a la ciutat i ha convocat un Ple extraordinari de rebuig que se celebrarà aquest dimarts a les 19.30 hores a la sala de sessions de l’Ajuntament de Sant Joan Despí. Posteriorment, a les 20 hores, tindrà lloc una concentració davant l’edifici consistorial i es convoca tota la ciutadania a participar-hi.

DECLARACIÓ INSTITUCIONAL DE CONDEMNA.PDF