Esteu aquí

El Fòrum Anual de Comerç reflexiona sobre els reptes de futur del sector

16/11/2017 - Alcalde

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha celebrat avui a la sala Bulevard el Fòrum Anual de Comerç, un acte que ha servit per reconèixer els comerciants que han passat pels serveis municipals de formació i d'assessorament i per reflexionar sobre els reptes de futur del sector.

L'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha estat l'encarregat d'entregar els diplomes de reconeixement als comerciants que han participat en els cursos de formació que l'Ajuntament ha organitzat al llarg d'aquest any.

En total, s'han desenvolupat set cursos de formació específics per al comerç local durant 2017, amb 46 participants, i també un curs de manipulació d'aliments per als paradistes dels mercats municipals, amb 39 participants.

Durant l'acte, també s'han entregat diplomes a emprenedors que han passat pel servei d'atenció i suport a l'emprenedoria per tal de posar en marxa el seu comerç. Aquest servei ha acompanyat la creació de 15 establiments al llarg de 2017.

L'alcalde, Antoni Poveda, ha demanat als comerciants "treballar plegats per donar a la ciutadania un ànim positiu i reconstruir la seva confiança" i ha destacat l'aposta de Sant Joan Despí pel comerç de proximitat i la importància del teixit comercial per donar vida a la ciutat.

"A Sant Joan Despí hem intentat tenir un bon espai públic i uns bons serveis i, des de l'Ajuntament, seguim treballant de forma intensa per tenir una ciutat millor, que convidi a passejar i a no sortir de Sant Joan per comprar", ha explicat l'alcalde.

El Fòrum Anual de Comerç ha comptat també amb una ponència de Josep Maria Galí, expert en l'anàlisi de conductes de consum, que ha explicat als comerciants quines són les necessitats dels consumidors actuals i què han de fer per tenir èxit i ser competitius.

Segons Josep Maria Galí, "és cabdal tenir un gran coneixement del producte, oferir una bona experiència de compra i pensar en serveis i productes que resolguin problemes de la vida diària de les persones".

Campanya comercial de Nadal

El Fòrum Anual de Comerç també ha servit per presentar als comerciants de la ciutat la campanya per promocionar les compres als establiments locals durant les festes de Nadal. L'acció es posarà en marxa el 24 de novembre, tot coincidint amb l'encesa dels llums nadalencs als carrers de Sant Joan Despí.

Amb el lema Per Nadal no cal creuar la Diagonal, cada ovella al seu corral!, la campanya d'enguany destaca els valors del comerç de proximitat mitjançant una divertida cançó i inclou també el sorteig d'un viatge a Irlanda entre les persones que facin les seves compres als comerços locals.

L'agenda, al dia

Juliol 2020

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31