Esteu aquí

Reig Jofre convertirà la seva planta de la ciutat en un dels centres més grans del sud d'Europa

11/01/2019 - Alcalde

L'empresa farmacèutica Reig Jofre ampliarà la seva planta de Sant Joan Despí per convertir-la en el centre de liofilització, equipat amb tecnologia d'aïlladors, més gran d'Espanya i en un dels més grans del sud d'Europa. Reig Jofre invertirà 30 milions d'euros en aquest projecte que permetrà a l'empresa augmentar la producció en un 30%. Una inversió que referma el paper de Sant Joan Despí com a pol d'atracció d'activitats econòmiques amb capacitat d'innovació i valor afegit.

L'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha presidit aquest 11 de gener l'acte de col·locació de la primera pedra de les obres d'ampliació de la planta, juntament amb la presidenta de Reig Jofre, Isabel Reig; el conseller delegat de l'empresa, Ignasi Biosca; el vicepresident de Reig Jofre, Álex García, i el director de la planta, Enric Jo.

L'ampliació de la planta farmacèutica de Reig Jofre a Sant Joan Despí suposarà una inversió de 30 milions d'euros per a la construcció d'un edifici de 3.000 metres quadrats. Amb aquesta ampliació, Reig Jofre augmentarà la producció d'injectables estèrils i liofilitzats i enfortirà la seva presència en el desenvolupament de productes biotecnològics per a tercers. La inversió també suposarà la generació d'un centenar de nous llocs de treball.

L'empresa preveu tenir acabades les obres durant l'estiu de l'any 2020. Segons el conseller delegat de Reig Jofre, Ignasi Biosca, el projecte "permetrà crear salut i riquesa i serà una planta sostenible des del punt de vista energètic".

Per la seva banda, l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha destacat la importància que la ciutat atregui "activitats amb capacitat d'innovació, valor afegit i generadores d'ocupació i de noves oportunitats".

Reig Jofre, fundada el 1929, és la cinquena farmacèutica espanyola per xifra de negocis cotitzada al mercat continu espanyol. La companyia és present a 67 països, amb mercats estratègics a França, Suècia, Regne Unit, Irlanda, Alemanya, Països Baixos, Bèlgica, Grècia i Japó.

L'agenda, al dia

Novembre 2020

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30