Esteu aquí

Suma d'esforços per promoure el comerç de proximitat durant les festes de Nadal

09/11/2017 - Alcalde

L'Ajuntament de Sant Joan Despí durà a terme enguany una campanya conjunta amb els ajuntaments de Sant Just Desvern i de Sant Feliu de Llobregat per promocionar les compres als comerços locals durant les festes de Nadal. La campanya es posarà en marxa el 24 de novembre, tot coincidint amb l'encesa dels llums nadalencs als carrers de Sant Joan Despí.

La iniciativa s'ha presentat aquest dijous amb la participació de l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda; l'alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà; i l'alcaldessa accidental de Sant Feliu de Llobregat, Lourdes Borrell, en un acte al qual també han assistit representants del teixit comercial de les tres ciutats.

La campanya, que té com a lema Per Nadal no cal creuar la Diagonal, cada ovella al seu corral!, destaca els valors del comerç de proximitat mitjançant una imatge desenfadada i una divertida cançó.

A més, també inclou una promoció consistent en el sorteig d'un viatge a Irlanda entre les persones que facin les seves compres als comerços locals de les tres ciutats. Aquesta promoció es posarà en marxa a partir del 24 de novembre fins al 5 de gener de 2018.

Es tracta de la primera campanya de Nadal conjunta que fan els tres municipis, que volen donar a conèixer la seva variada oferta comercial i de serveis i animar la ciutadania a fer les seves compres als comerços locals.

Durant la presentació de la campanya, l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha destacat que “es tracta d'estar al costat dels comerciants, amb qui treballem durant tot l'any al nostre municipi”.

“Ara que venen les festes, és l'hora d'omplir de dinamisme i de llum els nostres carrers per tal de reforçar el comerç local”, ha explicat l'alcalde.