Esteu aquí

Premiats els millors treballs de recerca de batxillerat

22/03/2018 - Alcalde

La XIII edició dels Premis Treballs de Recerca 2018 ha guardonat els millors treballs d'investigació fets per estudiants de batxillerat dels instituts de Sant Joan Despí. Aquests guardons volen reconèixer l'esforç dels alumnes i destacar la importància de la recerca i de la tasca investigadora.

Els Premis Treballs de Recerca 2018 s'han entregat aquest 22 de març en un acte a l'Àrea de Serveis a la Persona, amb la participació de l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda; de la regidora d'Educació, Núria Ros; i de representants dels Serveis Educatius d'Ensenyament.

Els guardons es divideixen en tres àmbits: el de Ciutat; el de Ciències Socials, Arts i Humanitats; i el Científic i Tecnològic; a més d'un premi especial al millor treball en llengües estrangeres. Enguany hi han participat alumnes de batxillerat de l'IES Jaume Salvador i Pedrol, de l'IES Francesc Ferrer i Guàrdia i de l'Ateneu Instructiu. Aquests centres han seleccionat 14 treballs per optar als premis.

En l'àmbit de Ciutat, el primer premi ha estat per a Roger Gómez per Estudi de la sostenibilitat de les zones verdes de Sant Joan Despí. I el segon per a Adrián Linares per Protecció animal de Sant Joan Despí.

En Ciències Socials, Arts i Humanitats, la guanyadora del primer premi ha estat Ana Pardo per Ageing in the 21st century i el segon premi ha recaigut en Mercè Valera per Com va arribar Donald Trump al poder.

En l'àmbit Científic i Tecnològic, el primer premi ha estat per a Eva Sala per El busseig amb escafandre autònom i el segon per a Marc Rodríguez per El nou paradigma en l'arquitectura.

El Premi Extraordinari al millor treball presentat en Llengua Estrangera ha estat per a Laura Pérez per Help me! Screens are killing me!

Durant l'entrega dels guardons, l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha destacat que els Premis Treballs de Recerca "són un premi a l'esforç, a voler més enllà en el coneixement, tot potenciant uns valors importants com són la investigació, la constància, l'organització, la dedicació i l'orgull de la feina ben feta".

L'alcalde ha felicitat tots els alumnes participants i ha explicat que els seus treballs demostren que són persones "amb inquietuds".