Esteu aquí

L'Ajuntament cedeix 17 bicicletes elèctriques a joves estudiants per promoure els desplaçaments sostenibles

11/10/2016 - Alcalde

L'Ajuntament de Sant Joan Despí aposta decididament per afavorir la mobilitat sostenible entre la ciutadania. Ahir va fer un nou lliurament  de 17 bicicletes elèctriques a joves dels instituts Francesc Ferrer i Guàrdia, Jaume Salvador i Pedrol i l’Ateneu Instructiu per tal que realitzin els seus desplaçaments amb aquest vehicle sostenible.A més, es van lliurar tres més a professors.


Aquesta iniciativa, que ja va comptar a un lliurament anterior al mes d'abril, vol conscienciar els joves d’utilitzar un transport no contaminant en els seus desplaçaments i per això els posa a l’abast aquestes 17 bicicletes elèctriques fins a després de les festes nadalenques.


L’objectiu és que aquestes bicicletes es lliurin a més estudiants dels instituts perquè de manera rotatòria arribi a més joves. Aquestes bicicletes han estat cedides per l’Àrea Metropolitana de Barcelona perquè l’Ajuntament, bé sigui amb els empleats públics o amb altres col·lectius, posi en marxa iniciatives que potenciïn l’ús de transport lliure de fums. La idea és que cal un canvi de paradigma en la mobilitat. Les ciutats estan exposades a un alt grau de contaminació i mitjans de transport com la bicicleta ajuda a disminuir els alarmants nivells de pol·lució.


L'alcalde, Antoni Poveda, en el lliurament de les bicicletes va dirigir-se als i les joves remarcant que 'sou present i futur i uns bons ambaixadors per donar exemple i posar de manifest que ens podem moure per la ciutat d’un altre manera. Espero que aquesta experiència sigui un acte de responsabilitat i de conscienciació per a vosaltres, que gaudiu de la vostra bici durant el temps que la tingueu, que en tingueu cura i que aviat, altres companys puguin gaudir també d’aquesta oportunitat, perquè vosaltres sou motors de canvi.'

L'agenda, al dia

Agost 2020

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31