Esteu aquí

El servei de deixalleria mòbil torna a l’activitat amb nous horaris

La deixalleria mòbil de Sant Joan Despí reprèn l’activitat a partir d’aquest dijous amb modificacions en els horaris i en el nombre de parades als diferents barris de la ciutat, tot adaptant aquest servei a l’actual situació de desconfinament progressiu.

Els dies de funcionament de la deixalleria mòbil es mantenen (dimecres matí i dijous tarda). Hi haurà tres parades per dia i, en alguns punts, es modifica l'horari en què podreu trobar el camió de la deixalleria mòbil a la parada habitual (consulteu els horaris i parades al final de la informació).

A la deixalleria mòbil s’hi poden dipositar residus com radiografies, pintures, bateries, piles, dissolvents, esprais, olis, cartutxos d’impressora, petits aparells elèctrics i electrònics, cables elèctrics, fluorescents i bombetes, càpsules de cafè, cd i dvd, cosmètics...

Si necessiteu fer ús de la deixalleria mòbil, recordeu que cal respectar les mesures de prevenció i higiene: desplaceu-vos-hi de forma individual i manteniu la distància de seguretat amb altres persones.