Esteu aquí

El correcan del parc de la Fontsanta duplicarà la seva superfície

L'espai d'esbarjo per a gossos que està situat al costat de les vinyes del parc de la Fontsanta -a la perllongació del carrer d'Extremadura- duplicarà ben aviat la seva superfície. Les obres d'ampliació d'aquest correcan ja estan en marxa amb l'objectiu que els gossos disposin d'una àrea àmplia, tancada i equipada on poder córrer, jugar i fer exercici.

Amb la seva ampliació, aquest espai per a gossos del parc de la Fontsanta passarà dels 925 metres quadrats actuals a 2.070 metres quadrats de superfície. El projecte d'ampliació s'ha dissenyat perquè gossos i propietaris disposin d'espai suficient per al lleure. El correcan comptarà amb zones diferenciades per a gossos petits i grans, dues fonts, bancs i tres accessos.

Aquesta actuació se suma a l'ampliació que, a final de 2017, es va fer del correcan del pont Reixat, que va més que duplicar la seva superfície. Dotar la ciutat de més zones d'esbarjo per a les mascotes és un dels compromisos de l'Ajuntament de Sant Joan Despí amb les entitats animalistes que treballen sobre el terreny i que coneixen de primera mà aquesta realitat, amb l'objectiu de millorar les condicions dels animals de companyia.

Aquesta mena d'espais d'esbarjo afavoreixen la convivència a l'espai públic ja que permeten als propietaris i als gossos disposar d'un espai tancat per passar una estona de lleure, alhora que s'evita la possibilitat d'entrar en conflicte amb altres ciutadans.
 

L'agenda, al dia

gener 2020

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31