Esteu aquí

Els llums de Nadal ja il·luminen la ciutat

25/11/2016 - Cultura

Ahir Sant Joan Despí va encendre la il·luminació nadalenca, celebrant un any més una festa al barri de Les Planes i al Barri Centre. Música, ball i, sobretot, llums de colors van omplir les places Antonio Machado i de l’Ermita. Els grups d’animació infantil El Gripau Blau i Encara Farem Salat van animar l’ambient i fins al moment clau de l’acte: l’encesa.

Després d’una gran expectació, l’alcalde Antoni Poveda, amb l’ajuda de diversos nens i nenes, va prémer el botó, a les 18 h a Les Planes i mitja hora més tard al Barri Centre. Després de l’encesa, tots els nens i nenes assistents van poder gaudir d’una xocolatada. Des d’ahir i fins passat Reis, una quinzena de carrers de Sant Joan Despí, així com alguns edificis i els mercats municipals llueixen ben il·luminats.  Es tracta d’una il·luminació de leds, més econòmica i sostenible.

Campanya de Nadal al comerç local

Amb l’encesa dels llums, s’ha iniciat la campanya comercial  municipal, que sota l’eslògan “Fes contents els teus, regala proximitat”, vol incentivar el comerç local.  D’aquesta manera, podrem veure els cartells d’aquesta campanya als mercats i comerços de la ciutat, així com als embolcalls dels regals en forma d’enganxines.  

D’altra banda, els mercats municipals també organitzen diversos sortejos. Per compres superiors a 10€ al mercat del Centre, es pot optar al sorteig de dues escapades de cap de setmana i sis lots de joguines. El mercat de Les Planes, per la seva banda, sorteja cada setmana un val de 50€ en compres al mercat i dos de 100€ un cop al mes.

L'agenda, al dia

Novembre 2019

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30