Esteu aquí

Sant Joan Despí dona a conèixer els seus atractius turístics en la Ruta del Tram

30/10/2019 - Cultura

Sant Joan Despí participa un any més en 'La Ruta del Tram', una campanya de promoció turística que descobreix visites a indrets rellevants, edificis emblemàtics i establiments de restauració a l'entorn de les línies del Trambaix. Es tracta d'una iniciativa del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, TRAM i els municipis de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, que aquest dimecres han signat un conveni de col·laboració per seguir impulsant l'activitat.
 
‘La Ruta del TRAM’ ofereix un gran ventall de propostes per descobrir. A Sant Joan Despí, ens proposa visitar els parcs de Torreblanca i de Fontsanta, l'ermita de la Mare de Déu del Bon Viatge i el mercat de pagès del parc de Torreblanca.

A més, ens permet gaudir de descomptes en la visita al Centre Jujol-Can Negre (descompte del 10% en l'entrada per visitar aquesta antiga masia del segle XVII reformada per Josep Maria Jujol, un edifici de gran interès artístic, amb espais destacats com ara la façana, la capella o l'escala interior) i en l'Itinerari Modernista Jujol a Sant Joan Despí (2x1 en les visites guiades que es fan cada darrer diumenge de mes en un itinerari que inclou la Torre de la Creu; Can Negre; les façanes de la Casa Rovira, la Casa Serra-Xaus i la Torre Jujol, i l'església de Sant Joan Baptista). 

La campanya també compta amb la participació de tres restaurants de la ciutat (Follia, Bokado i La Solana) que donen a conèixer la seva oferta gastronòmica. Aquest any, com a novetat, els restaurants que s’acullen dins la campanya de La Ruta del tram són establiments que cuinen amb productes de proximitat, amb el segell Producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat.
 
Tota la informació de la campanya la trobareu a www.rutadeltram.cat on també us podreu descarregar els descomptes.
 

L'agenda, al dia

Octubre 2019

dl dt dc dj dv ds dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31