Esteu aquí

Servei de préstec de tauletes a les biblioteques de Sant Joan Despí

11/06/2019 - Cultura

Les biblioteques de Sant Joan Despí han incorporat el servei de préstec de tauletes, que ofereix a les persones usuàries la possibilitat de connectar-se a internet i tenir accés a diferents recursos. El préstec de tauletes funciona a les dues biblioteques de la ciutat, la Miquel Martí i Pol i la Mercè Rodoreda.

Les tauletes tàctils es presten amb el carnet de la biblioteca, tal com es fa amb els llibres o amb les pel·lícules. Els aparells es connecten a internet amb el wifi associat de la biblioteca -de manera que només es poden fer servir dins d'aquests equipaments- i ofereixen accessos directes a les aplicacions de la Xarxa de Biblioteques Municipals i a diferents recursos digitals.

El préstec de tauletes se suma a altres serveis tecnològics que ofereixen les biblioteques per facilitar l'accés a la cultura. Aquests equipaments també disposen de reserva d'ordinadors per consulta d'internet i utilització d'eines d'ofimàtica, servei WiFi gratuït, préstec de llibres electrònics o servei de descàrrega d'audiollibres.