Esteu aquí

Un ampli ventall de cursos i tallers als equipaments públics de Sant Joan Despí

01/09/2019 - Cultura

S'acosta el mes de setembre i amb ell l'inici d'un munt d'activitats de lleure i formatives que s'ofereixen als equipaments públics de Sant Joan Despí. Un ampli ventall de cursos i tallers adreçats a diferents públics. Hi podreu trobar propostes ben diverses, com ara pintura, música, fotografia, idiomes, informàtica, cuina, ioga i moltes més.

L'Escola Municipal d'Art ofereix els següents cursos anuals per a adults: ceràmica; ioga; cuina; moda, patronatge, confecció i arranjament; fotografia, i dibuix i pintura. I per als infants i joves, s'hi imparteix el taller de pintura, dibuix, experimentació i expressió plàstica. Els cursos de l'Escola Municipal d'Art comencen el 16 de setembre. Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se al Centre Jujol-Can Negre (pl. Catalunya, s/n - tel. 93 373 73 63).

Als centres cívics Antoni Gaudí i Torreblanca hi trobareu un bon grapat d'activitats durant tota la setmana. Al CC Antoni Gaudí s'organitzen tallers de ioga, ioga per a embarassades, anglès, tai-txi, pilates, zumba, guitarra, fotografia, informàtica, dansa del ventre... i al CC Torreblanca, tallers d'anglès, country, balls de saló, pilates, ioga, pintura, tai-txi, guitarra, dansa del ventre, fotografia...

Per a la gent jove, El Bulevard és la referència. El casal de joves de Sant Joan Despí organitza tallers trimestrals que començaran el 30 de setembre. A partir del 9 de setembre es pot fer la reserva de plaça en línia. Per poder formalitzar-la podeu anar a El Bulevard. L'oferta de tallers per al proper trimestre inclou: danses urbanes, ritmes llatins, vixen workout, cant coral pop, zumba i classes d'instruments musicals i cant. A més, El Bulevard organitza setmanalment tallers puntuals de temàtiques d'allò més diverses: cuina, dansa, maquillatge, decoració, noves tecnologies...

Per a la gent gran, l'Ajuntament de Sant Joan Despí impulsa tallers anuals de ioga, sevillanes, coreografies/balls de saló, memòria, costura, manualitats, puntes de coixí, anglès, informàtica, gimnàstica integral, gimnàstica terapèutica, creixement personal i taller de tauletes. La presentació de sol·licituds d'inscripció està oberta fins al 13 de setembre. Per a més informació, cal adreçar-se a l'Àrea de Serveis a la Persona (av. Barcelona, 41 - tel. 93 477 00 51).

Les dones de la ciutat també tenen al seu abast un conjunt de tallers de caire anual amb l'oferta següent: country, ioga, teatre i ball espanyol i sevillanes. Les inscripcions als tallers per a dones s'obren el 2 de setembre. Per a més informació cal adreçar-se a l'Àrea de Serveis a la Persona (av. Barcelona, 41 - tel. 93 477 00 51).

En l'àmbit musical, l'Escola de Música Enric Granados, que funciona al Centre Cívic Sant Pancraç, compta amb una àmplia oferta formativa per a totes les edats: sensibilització musical, música i moviment, llenguatge musical, coral, conjunt instrumental, flauta travessera, saxo, trompeta, violí, violoncel, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, baix elèctric, piano, classes de musicoteràpia per a nens i nenes, grups instrumentals i cor d'adults.

Per a les persones que vulguin aprendre idiomes, a la Torre de la Creu funciona l'Escola d'Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona (UB), amb cursos anuals d'anglès, alemany i francès. L'oferta es completa amb els cursos 'Gaudir UB' de l'Àrea de Formació Complementària de la UB, uns cursos temàtics oberts a tothom, dissenyats per gaudir de l'art d'aprendre i per posar a disposició de la societat part del coneixement que es genera a la universitat.

Per la seva banda, el Servei Local de Català posa en marxa a final de setembre nous cursos de català parlat i escrit amb la següent oferta: Bàsic 1 i 2, Elemental 1, Intermedi 1 i Suficiència 1. Les proves de nivell i la matriculació es faran del 16 al 19 de setembre. Per fer la prova de nivell cal concertar dia i hora trucant al telèfon: 93 477 00 92.

Finalment, a la tardor també tornaran els grups de conversa, coordinats per persones voluntàries per practicar oralment llengües com l'anglès, el francès o l'alemany. Si us interessa participar-hi o fer de coordinador, adreceu-vos al 93 477 00 51 o al correu ciutatplurilingue@sjdespi.net.
 

L'agenda, al dia

gener 2020

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31