Esteu aquí

Un Sant Jordi ple d'activitats culturals a Sant Joan Despí

22/04/2019 - Cultura

Sant Joan Despí celebra el 23 d'abril la Diada de Sant Jordi amb un programa d'activitats lúdiques i culturals per viure la jornada al carrer de forma participativa. Les parades de llibres i roses ompliran les places de la ciutat, on també podrem trobar jocs infantils, sardanes, espai de signatura de llibres d'escriptors i escriptores locals i zones de lectura a l'aire lliure.

Durant tot el dia, a les places de l'Ermita, del Mercat, de l'Estatut i de Maria Aurèlia Capmany hi haurà parades de venda de llibres i roses, amb la participació de diferents entitats i institucions. Serà un bon lloc per poder triar, remenar i trobar el llibre o la rosa que més ens agradi.

A la plaça del Mercat, de les 10 a les 20 hores funcionarà un espai de lectura a l'aire lliure per llegir llibres, diaris i revistes. Al matí, hi haurà també signatura de llibres d'escriptors locals. I a la tarda, els més petits podran gaudir de jocs tradicionals d'ambient rural i d'una representació del conte de la llegenda de Sant Jordi a càrrec de la companyia Sensedrama.

A la plaça de l'Ermita, de les 10 a les 20 hores també hi haurà espai de lectura chill out. Al matí, l'espai de signatures comptarà amb la presència de les integrants del Racó de dones escriptores de Sant Joan Despí i, a la tarda, amb diversos escriptors i escriptores de la ciutat. També a la tarda, hi haurà un espai amb jocs gegants i circuits d'habilitats amb peces d'escuma -al tram de vianants del carrer del Bon Viatge-, un espectacle de la llegenda de Sant Jordi, una ballada de sardanes i un concurs de pintura infantil.

En el marc de la Diada de Sant Jordi, el 23 d'abril també s'inaugurarà la mostra de punts de llibre escolars a la Biblioteca Miquel Martí i Pol. I el 24 d'abril, l'Aula Cultural de la Gent Gran organitza al Centre Cultural Mercè Rodoreda una sessió de lectures en veu alta a partir de textos de l'escriptora Gloria Fuertes, mentre que al Centre Miquel Martí i Pol el Círculo Artístico i Literario Semillero Azul oferirà un recital poètic i musical per Sant Jordi. Finalment, el divendres 26 tindrà lloc la cloenda del Concurs de Superlectures que organitza la Xarxa de Biblioteques de Sant Joan Despí.

Consulta totes les activitats al Programa de Primavera a Sant Joan Despí.pdf