Esteu aquí

Un concurs de vídeos per promoure entre adolescents les relacions afectives igualitàries

23/01/2017 - Dona

#NoEmToquisElWhatsapp és el nom del concurs de vídeos que organitzen els departaments d’Igualtat i el d’Educació de l'Ajuntament per promoure un model de relació igualitari i sense masclisme entre el jovent. El concurs està destinat a estudiants de quart d’ESO dels centres educatius de Sant Joan Despí, que prèviament han d’haver assistit a la xerrada “Aprenentatges de l'amor: les relacions afectives a la cultura audiovisual", que es farà als seus instituts.

En grups d’entre dos i quatre estudiants, els i les joves hauran de realitzar un vídeo d’entre un i tres minuts, escrivint-ne prèviament el guió. Els vídeos hauran d’estar basats en el tema treballat al taller i promoure la igualtat, el rebuig a la violència masclista i la construcció de relacions afectives i de parella entre persones lliures. A més del contingut, també es valorarà l’originalitat del guió i la qualitat tècnica.

Les persones participants tenen temps fins al 21 de febrer per presentar els vídeos, que hauran de portar a l’Àrea de Serveis a la Persona o enviar a donesdespi@sjdespi.net, juntament amb les dades sobre el grup. Els finalistes es publicaran el 3 de març a les pàgina de facebook de DonesDespí i de l’Ajuntament i el vídeo guanyador s’anunciarà durant els actes del 8 de març.

El premi és un auricular sens fil valorat en 58€ per a cadascuna de les persones que formin el grup guanyador i una GoPro Hero 5 sessions valorada en 329€ per al grup classe que guany. A més, tothom que hi hagi participat obtindrà una masterclass de beatboxing a El Bulevard.
 

L'agenda, al dia

Juny 2020

dl dt dc dj dv ds dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30