Esteu aquí

Obertes les inscripcions als tallers de dones 2020-2021

21/09/2020 - Dona

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert la inscripció als tallers per a dones corresponents al curs 2020-2021, que es faran amb mesures de protecció i seguretat adaptades a la situació sanitària actual. Els tallers són espais per compartir aprenentatges i experiències entre dones.

L'oferta inclou tallers de sevillanes i ball espanyol, ioga, country i teatre. Els tallers començaran durant la segona quinzena d'octubre i es faran en diferents espais de la ciutat.

La inscripció als tallers de dones es pot fer telefònicament trucant al 93 477 00 51 (Àrea de Serveis a la Persona), en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 h; o bé telemàticament descarregant aquest full d'inscripció, omplint-lo i enviant-lo per correu electrònic a donesdespi@sjdespi.net. Trobareu més informació a sjdespi.net/dona/tallers-dones

Mesures de protecció

Les activitats es faran amb mesures de proteccióhigiene i seguretat adaptades a la situació sanitària provocada per la COVID-19. S’han organitzat els horaris per tal de garantir la neteja de la sala i que els grups no coincideixin en les entrades i sortides. L'ús de mascareta serà obligatori; es realitzarà un control de temperatura a l'accés; s'habilitaran punts amb gel hidroalcohòlic per facilitar la higiene de mans, i s'assegurarà la desinfecció de les superfícies i els materials que s'utilitzin. L'aforament dels tallers vindrà determinat per la situació epidemiològica del moment.

Altres activitats

A banda dels tallers, durant les properes setmanes l'Ajuntament organitzarà altres activitats adreçades a les dones, com ara un taller d'autodefensa feminista per a joves (del 5 al 26 d'octubre en quatre sessions); una jornada sobre dones i literatura (15 d'octubre); i el procés participatiu Projecte comunicació i espai públic: el punt de vista de les dones (21 d'octubre i 4 de novembre). Paral·lelament, el Servei d'Informació i Atenció de les Dones (SIAD) organitza cada mes tallers de creixement personal sobre diferents temàtiques.

Més informació al programa Dona vida al setembre