Esteu aquí

Tasta els millors plats a la Ruta de la Tapa 2019

Del 20 al 24 de juny, coincidint amb la Festa Major, se celebra la novena edició de la Ruta de la Tapa on podrem gaudir de l'oferta gastronòmica que han preparat els bars i restaurants de Sant Joan Despí.

Hi participen 36 establiments que han preparat tapes molt saboroses i originals. Per 2,50 euros, podràs menjar una tapa i prendre una beguda en els bars i restaurants de la Ruta de la Tapa.

En qualsevol dels establiments participants trobaràs el passaport de la Ruta de la Tapa, on hi ha la butlleta per votar per la millor tapa. Si reculls tres o més segells d'establiments diferents, podràs dipositar la butlleta de votació a les urnes que trobaràs a cada establiment.

Entre totes les butlletes participants, se sortejarà un premi: una degustació per valor de 100 euros en qualsevol dels bars i restaurants de la Ruta de la Tapa.

Aquesta és la novena edició de la Ruta de la Tapa de la Festa Major, una iniciativa de l'Ajuntament de Sant Joan Despí amb l'objectiu de dinamitzar i donar a conèixer la restauració de la ciutat.
 

CONSULTA ELS ESTABLIMENTS I L'OFERTA DE TAPES