Esteu aquí

Flors i plantes per rebre la primavera

Com és tradició, Sant Joan Despí celebra l'arribada de la primavera omplint de verd balcons, patis i terrasses mitjançant la iniciativa 'Sant Joan Despí en flor'. Durant els dies 25 i 26 d'abril, en tots els barris de la ciutat hi haurà punts de distribució de plantes i flors per a les persones que facin les seves compres en les botigues de la ciutat.

Per aconseguir una planta, caldrà presentar el val que l'Ajuntament de Sant Joan Despí ha repartit per les bústies, conjuntament amb dos tiquets de compres fetes als establiments comercials de la ciutat. Es repartiran geranis, mentes, clavells i margarides.

Els punts de distribucióde plantes i els horaris de recollida són els següents:

LES PLANES
Dijous 25 i divendres 26 d'abril
Plaça Antonio Machado
D'11 a 20 h

CENTRE
Dijous 25 i divendres 26 d'abril
Plaça de l'Ermita
D'11 a 20 h

RESIDENCIAL SANT JOAN
Dijous 25 d'abril
Plaça de l'Estatut
De 16.30 a 20 h

PLA DEL VENT-TORREBLANCA
Dijous 25 d'abril
Plaça Maria Aurèlia Capmany
De 16.30 a 20 h
 

Concurs de balcons

Aquest any, coincidint amb el 'Sant Joan Despí en flor', s'organitza també el concurs de balcons, que premiarà els balcons i terrasses millor guarnits. Les persones que vulguin participar en el concurs hauran d'enviar un correu electrònic a l'adreça mediambient@sjdespi.net, adjuntant una fotografia del seu balcó o terrassa, abans del 26 d'abril. Un jurat seleccionarà els més bonics i visitarà els finalistes. Es repartiran tres premis consistents en vals bescanviables per plantes per embellir encara més els balcons. Més informació al telèfon 93 480 60 13.