Esteu aquí

El parc de Torreblanca acull la primera edició del mercat a l'aire lliure Sant's Market

El dissabte 29 de juny el parc de Torreblanca acollirà la primera edició del Sant's Market, un mercat a l'aire lliure que aplegarà més d'una cinquantena d'expositors comercials i de restauració, així com desfilades i actuacions musicals. El Sant's Market funcionarà de 19 a 24 hores i s'ubicarà a la zona del parc més propera a l'entrada de l'avinguda de la Generalitat.

Basat en el concepte de street market, el Sant's Market es configura com un espai immillorable per gaudir del comerç local. Al parc de Torreblanca s'aplegaran 47 expositors comercials de Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern, de sectors com la moda, el calçat, els complements, el parament de la llar, les flors, l'herbodietètica, les joguines, la papereria, els regals, les manualitats, l'art, l'estètica, els llibres, els electrodomèstics i la mobilitat. També hi haurà sis establiments de restauració que oferiran degustacions dels seus productes.

Paral·lelament, a l'escenari del Sant's Market se succeiran diferents activitats, com ara un taller de contes infantils, desfilades de moda i de bicicletes, exhibicions de dansa i crossfit i actuacions musicals. També visitarà el mercat la Puput Punxetes, la mascota ambaixadora del Baix Llobregat.

El Sant's Market és una nova iniciativa dels ajuntaments de Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern per tal de dinamitzar el comerç local i donar a conèixer la seva oferta. A final de 2017, els tres ajuntaments van iniciar una línia de col·laboració que els ha portat a organitzar conjuntament les dues darreres campanyes comercials de Nadal i, ara, el Sant's Market. Per al darrer trimestre de 2019 també preparen un retail tour.

L'agenda, al dia

Setembre 2020

dl dt dc dj dv ds dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30