Esteu aquí

En marxa un pla d'ocupació per a la contractació de 27 persones en atur

29/05/2019 - Economia i ocupació

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha posat en marxa un nou pla d'ocupació per a la contractació de 27 persones en situació d'atur que treballaran durant sis mesos en diferents departaments municipals. Aquesta és la tercera convocatòria de plans d'ocupació que l'Ajuntament de Sant Joan Despí realitza al llarg de l'any 2019 amb l'objectiu de dinamitzar el mercat de treball i millorar les competències professionals de les persones en atur.

Aquest nou pla d'ocupació ofereix 27 llocs de treball en diferents departaments municipals, amb contractes de 6 mesos de durada. Els perfils professionals que es requereixen són 6 peons de neteja viària, 8 gestors d'espais naturals, 1 conserge, 5 recepcionistes, 2 auxiliars administratius, 1 gestor d'imatges, 1 programador de dades, 2 auxiliars tècnics de biblioteca i 1 psicòleg-pedagog-educador social.

Les persones interessades en participar en aquest pla d'ocupació hauran de reunir els requisits generals i els específics de cada lloc de treball. Entre els requisits generals hi ha ser més gran de 16 anys; estar empadronat a Sant Joan Despí; estar inscrit com a demandant d'ocupació no ocupat (DONO) al Servei d'Ocupació de Catalunya en situació d'atur en recerca de feina; estar en possessió del títol mínim exigit per a cadascun dels llocs de treball oferts; i no haver participat en cap pla d'ocupació de l'Ajuntament de Sant Joan Despí en els darrers 18 mesos (excepte aquells contractes que per substitució tenen una durada menor a 6 mesos), entre altres.

Les persones interessades s'hauran d'inscriure a l'oferta corresponent a través de la borsa local d'ocupació de la xarxa Xaloc i presentar la documentació requerida al Departament de Promoció Econòmica de Sant Joan Despí (c. John F. Kennedy, 8) en horari d'atenció al públic de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16.30 a 19 hores.

El termini d'inscripció a les ofertes finalitza el 12 de juny. Les persones que siguin seleccionades accediran a un contracte de sis mesos de durada.

En el que va d'any 2019, l'Ajuntament de Sant Joan Despí ha contractat 56 persones en situació d'atur mitjançant diferents plans d'ocupació.

CONSULTA LES BASES D'AQUEST PLA D'OCUPACIÓ