Esteu aquí

FiraDespí celebra la seva 20a edició el dissabte 5 d'octubre a les Planes

Sant Joan Despí celebrarà el dissabte 5 d'octubre una nova edició de FiraDespí, l'aparador del comerç i la restauració de la ciutat. Enguany serà una edició molt especial, la número 20, i tindrà lloc de 10 a 21 hores als carrers del barri de les Planes.

La commemoració de les 20 edicions de FiraDespí es farà notar. D’entrada, la imatge gràfica i la retolació dels espais destinats a la fira, entre els carrers Josep Maria Trias de Bes, Mare de Déu de la Mercè i John F. Kennedy, recordarà aquesta significativa efemèride. A més, s’ampliaran les activitats que habitualment es fan de manera paral·lela a l’exposició d’estands, amb més propostes destinades al públic familiar, i s'incorpora un espai de tast de vins i caves.

La 20a FiraDespí aplegarà més d'una seixantena d'expositors comercials -de sectors com la moda, els complements, els electrodomèstics, l'òptica...- així com expositors d'artesania i alimentació. A més, hi haurà la mostra de vins, caves i cervesa artesana -amb un espai de tast-, l'oferta de tapes de les parades del Mercat de les Planes i la Firatapa a diferents bars i restaurants de les Planes (tapa i beguda per 2,50 euros).

Per als més petits, hi haurà jocs infantils gegants, tallers, batucada, xocolatada i diferents espectacles lúdics al llarg de tot el dia.

La programació de FiraDespí també inclou una demostració de l'ús dels desfibril·ladors externs automàtics i la presència de la unitat mòbil del Banc de Sang al davant del Mercat de les Planes per recollir donacions de sang.

La inauguració de FiraDespí tindrà lloc a les 10 hores al carrer de Josep Maria Trias de Bes amb Mare de Déu de la Mercè i anirà acompanyada de la tradicional cercavila de la Colla de Geganters.

El certamen acabarà amb la desfilada de moda del comerç local, que presentarà les seves propostes per a la nova temporada. En acabar es farà el sorteig de tres xecs de compra de 400 euros, 200 i 100.

Durant la fira hi haurà un trenet que enllaçarà el barri de les Planes i el barri Centre per l'avinguda Barcelona.

DESCARREGA'T EL PROGRAMA DE FIRADESPÍ 2019

L'agenda, al dia

Setembre 2020

dl dt dc dj dv ds dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30