Esteu aquí

L'Ajuntament incorpora joves estudiants mitjançant el programa ocupacional 'Treballa al Nadal'

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha incorporat 25 joves estudiants de la ciutat per treballar durant el periode nadalenc en tasques de suport a activitats socioculturals i de sensibilització cívica mitjançant el programa ocupacional Treballa al Nadal. Els joves participants han assistit aquest dijous 19 de desembre a una sessió d'acollida celebrada al Centre Cultural Mercè Rodoreda.

Els estudiants seleccionats són 16 dones i 9 homes, d'entre 18 i 22 anys, estudiants de batxillerat, cicles formatius i graus universitaris i veïns de tots els barris de la ciutat. La selecció dels participants ha tingut en compte l'equilibri entre barris, la situació socioeconòmica, la paritat homes/dones i el perfil professional per al desenvolupament de les tasques definides.

Del 21 de desembre al 5 de gener, els joves treballaran en diferents departaments municipals realitzant tasques d'informació, suport i dinamització en activitats socioculturals i d'informació i sensibilització ambiental i cívica en la via pública.

El programa d'ocupació juvenil Treballa al Nadal va posar-se en marxa l'any 2014 i des de llavors ha permès la contractació de 122 joves. Aquesta iniciativa dona als estudiants l'oportunitat d'adquirir experiència laboral durant el parèntesi de les vacances nadalenques, tot millorant les seves competències, la seva ocupabilitat i la seva autoestima.

Aquesta no és l'única iniciativa que l'Ajuntament de Sant Joan Despí duu a terme per tal d'impulsar l'ocupació del jovent. Des de l'any 2014 desenvolupa el programa municipal Work Experience, que dona l'oportunitat d'una primera experiència laboral a joves sense feina que han finalitzat estudis superiors, i també participa en el Programa de Garantia Juvenil.

L'agenda, al dia

abril 2020

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30