Esteu aquí

Oberta la convocatòria del programa Work Experience per a la contractació de joves a l'estiu

13/05/2019 - Economia i ocupació

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert la convocatòria de la sisena edició del Work Experience, el programa ocupacional que dona una oportunitat de feina a gent jove que ha finalitzat recentment els estudis reglats, per tal que treballin a l'Ajuntament durant l'estiu i puguin adquirir experiència laboral relacionada amb els estudis que han finalitzat.

Els requisits per participar en el programa Work Experience són: tenir entre 18 i 30 anys; estar empadronat/da a Sant Joan Despí; haver finalitzat des de 2016 (o pendent de finalitzar el 2019) una formació professionalitzadora (cicles formatius, graus universitaris, màsters o certificats de professionalitat) i no estar treballant.

Les persones interessades poden realitzar la inscripció a promodespi.sjdespi.net fins a l'11 de juny. Els dies 11 de juny (a les 11 hores) i 12 de juny (a les 17 hores) es faran les sessions informatives i de selecció.

Els departaments municipals on podran treballar les persones seleccionades, en funció del seu perfil, són els següents: Participació ciudadana (treball als casals d'estiu), Acció social, Cultura (Oficina de Turisme de Can Negre), Arxiu municipal, Joventut, Esport, Informàtica, Via pública (brigada), Territori, Sanitat, Comunicació, Promoció econòmica, Seguretat ciutadana, Govern obert i transparència, Medi ambient, Educació i família, Recursos humans i Oficina d'Atenció a la Ciutadania.