Esteu aquí

Sant Joan Despí aposta per la innovació col·laborativa en el setè Fòrum Empresarial

La innovació col·laborativa ha estat el tema del setè Fòrum Empresarial, que es va celebrar ahir a la Sala Aloma del Centre Mercè Rodoreda i va reunir una cinquantena d’empreses. L’objectiu d’aquest acte és incentivar la col·laboració entre les empreses del territori per tal que trobin la millor manera d’innovar i ser més competents.

Cristian Rastrojo, regidor de Promoció Econòmica, ha donat la benvinguda a l’acte i ha recalcat que “les empreses són responsables de generar ocupació i que l’Ajuntament està implicat en ajudar-les i fer que creixin”. El Fòrum ha comptat amb l’expert en innovació col·laborativa Alfons Cornella com a convidat especial, que gràcies a la seva gran experiència empresarial ha ofert diferents exemples que poden inspirar les empreses locals.

Dos exemples propers

També hi han participat dues empreses del territori, que representen bons exemples a seguir per a la seva innovació. José Carlos Ramos, gerent de l’empresa de làpides de Sant Joan Despí Forever Us ha explicat com van apostar per la innovació en un sector molt tradicional i l’èxit que els hi ha portat. Per la seva banda, Rafael Godoy, gerent i responsable de vendes de l’empresa de Sant Feliu Transportes Casquet, ha explicat la seva experiència col·laborant amb Palletways. Una seixantena d’empreses de transport petites i mitjanes de tota la Península Ibèrica s’agrupen a Palletways per a ajudar-se mútuament i poder arribar on soles no podrien.

Després del torn de preguntes, l’alcalde Antoni Poveda ha pres la paraula per remarcar la importància d’innovar en un món constantment canviant. També ha declarat que la col·laboració és la millor manera de fer-ho, ja que “relacionar-nos amb altres empreses i emprenedors facilita trobar noves oportunitats”. El fòrum ha acabat amb un sopar-networking on els assistents han tingut l’oportunitat de parlar amb representants d’altres empreses, per afavorir així que trobin noves maneres de col·laborar per a innovar.

L'agenda, al dia

Setembre 2020

dl dt dc dj dv ds dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30