Esteu aquí

Troba les millors propostes de regal al Sant's Market del parc de Torreblanca

El diumenge 1 de desembre, el parc de Torreblanca es converteix en un mercat a l'aire lliure amb la celebració del Sant's Market Edició Regal, un esdeveniment comercial amb activitats i les millors propostes de regal per al Nadal.

El Sant's Market estarà obert de les 11 a les 19 hores i comptarà amb la participació d'una seixantena d'expositors, entre comerços i establiments de restauració de Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern, de sectors ben diversos com ara la moda, el calçat, els complements, el parament de la llar, la joieria, les plantes, l'òptica, la papereria, els llibres, l'estètica o l'alimentació.

D'aquesta forma, les persones visitants podran trobar al Sant's Market les millors propostes de regal per a les festes nadalenques en un mercat a l'aire lliure ubicat en un entorn natural com és el parc de Torreblanca.

A més dels expositors comercials i de restauració, durant tot el dia hi haurà activitats de dinamització com ara tallers de maquillatge, photocall, actuacions musicals i cercavila, entre altres.

El mercat a l'aire lliure s'instal·larà a la zona on habitualment es fa el Mercat de Pagès del parc de Torreblanca, accedint des del carrer de Torreblanca de Sant Joan Despí.

El Sant's Market Edició Regal és una iniciativa dels ajuntaments de Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern, que l'estiu passat ja van organitzar un mercat a l'aire lliure al parc de Torreblanca amb un gran èxit de visitants. La iniciativa s'emmarca en el treball conjunt que des de fa uns anys realitzen els tres ajuntaments per tal de dinamitzar el comerç local i donar a conèixer la seva oferta.