Esteu aquí

Una vintena de tallers de cuina a l'Espai Gastronòmic Foodieslab

L'Espai gastronòmic Foodieslab del Mercat Municipal del Centre comença aquesta setmana una nova temporada de tallers de cuina. Fins a final de març teniu al vostre abast una vintena de propostes per aprendre els secrets de la bona cuina, les noves tendències de la gastronomia o receptes de cuines de diferents parts del món.

Els tallers de cuina del Foodieslab són de dues hores de durada i van a càrrec de destacats restauradors. El preu de cada taller és de 12 euros.

Durant aquest mes de gener, el Foodieslab ens ofereix tallers de fusió asiàtica, cuina de peix, truites, croquetes i cuina vietnamita.

Al febrer, podrem aprendre a elaborar plats cuinats sense necessitat d'encendre els fogons, pastissos saludables, plats de la cuina italiana, receptes amb calçots o de cuina marinera i també com preparar uns bombons per Sant Valentí o un sopar per Carnestoltes.

I al març, el Foodieslab ens proposa tallers de receptes amb espàrrecs, faves i pèsols, de dolços de Setmana Santa, de pastissos salats i amanides, de bunyols de vent i de quaresma, de batch cooking i de ramen, plat de moda de la cuina japonesa.

Les inscripcions als tallers es fan al Centre Jujol-Can Negre (pl. Catalunya, s/n - tel. 93 373 73 63).

El Foodieslab és una aula d'aprenentatge i formació ubicada al Mercat del Centre i dotada d'una zona per cuinar i d'una gran taula que facilita la proximitat i la participació de les persones que fan els tallers.
 

PROGRAMACIÓ FOODIESLAB GENER-MARÇ 2020

L'agenda, al dia

abril 2020

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30