Esteu aquí

L’Ajuntament ofereix un servei d’assessorament laboral a treballadors i empreses afectats per la crisi de la COVID-19

L’Ajuntament de Sant Joan Despí, a través de Promodespí, posa en marxa un nou servei d’assessorament en matèria laboral adreçat a treballadors, autònoms i empreses afectats per la crisi de la COVID-19.

Aquest nou servei és fruit d’un conveni signat entre l’Ajuntament de Sant Joan Despí i el Col·legi d’Advocats de Sant Feliu de Llobregat i té com a objectiu donar suport legal als treballadors i empreses més afectats per la paralització de l’activitat econòmica que ha comportat l’estat d’alarma.

L’assessorament resoldrà consultes relacionades amb l’àmbit laboral com ara la regulació dels ERTO (expedients de regulació temporal d’ocupació), les mesures relatives a l’ocupació o la revisió de la normativa laboral.

El servei, que es començarà a prestar el 12 de maig, és gratuït i està a disposició de treballadors, autònoms i empreses de Sant Joan Despí. Les persones interessades ja poden sol·licitar l'assessorament omplint aquest formulari. Posteriorment, rebran una comunicació informant-los del dia i hora que se’ls assigna.

Els assessoraments són individualitzats, van a càrrec d’advocats i es realitzen els dimarts i dijous, de 15 a 19 hores, via telefònica o telemàtica.