Esteu aquí

Del 13 al 22 de maig, preinscripció a les escoles bressol públiques i a l'educació infantil, primària i ESO

11/05/2020 - Educació

Del 13 al 22 de maig es farà la preinscripció escolar per al curs 2020-2021 a les escoles bressol públiques de Sant Joan Despí i també als ensenyaments d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria (ESO). Amb motiu de la situació excepcional per la COVID-19, les sol·licituds s'hauran de presentar preferentment per via telemàtica.
 

Escoles bressol públiques


Les escoles bressol públiques de Sant Joan Despí són espais dedicats a infants de 4 mesos a 3 anys i tenen com a objectiu potenciar i afavorir el seu desenvolupament interal. Sant Joan Despí compta amb una Xarxa d'Escoles Bressol Municipals formada per tres escoles -El Gegant del Pi, El Timbal i Sol Solet- i amb la Llar d'Infants La Pomera, que pertany a la Generalitat.

La preinscripció a les escoles bressol públiques de Sant Joan Despí per al curs 2020-2021 es farà del 13 al 22 de maig. Amb motiu de la situació excepcional, la sol·licitud de preinscripció s'haurà de presentar preferentment de forma telemàtica, no es podrà fer atenció presencial.

Amb caràcter general, les famílies que sol·licitin plaça hauran d'omplir i enviar el full de sol·licitud mitjançant aquesta pàgina web ebm.sjdespi.cat.

Amb caràcter excepcional i justificat, es podrà fer servir el següent canal de contacte telefònic: 93 477 00 51 (Àrea de Serveis a la Persona, laborables de 10 a 12 hores). 

A més, caldrà que cada família aporti l’acreditació documental de les circumstàncies al·legades a la seva sol·licitud de preinscripció, dins el termini establert.

Per a més informació i per conèixer les instal·lacions, serveis, línia pedagògica i projectes educatius de les escoles bressol públiques de Sant Joan Despí, accediu a sjdespi.net/matriculacio-escoles-bressol-publiques
 

Educació infantil, primària i secundària obligatòria


Del 13 al 22 de maig també es fa la preinscripció als ensenyaments d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria (ESO) per al curs 2020-2021. A causa de l'emergència sanitària per la COVID-19, cal reduir al màxim els tràmits presencials substituint-los per accions telemàtiques.

Tota la informació i la gestió es faran a través de la pàgina web del centre educatiu que s'esculli en primera opció. A la pàgina web de cada centre trobareu la seva informació i la sol·licitud de la preinscripció, que caldrà enviar per correu electrònic a la bústia del correu oficial amb la documentació necessària. En el cas, justificat i excepcional, que no es pugui fer la preinscripció telemàticament, els centres organitzaran la preinscripció amb cita prèvia, del 19 al 22 de maig. 

Per a més informació, accediu a sjdespi.net/preinscripcio-infantil-primaria-i-eso, on també trobareu el llistat d'escoles i instituts de Sant Joan Despí, amb la seva pàgina web, correu i telèfon de contacte. 
 

L'agenda, al dia

Juny 2020

dl dt dc dj dv ds dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30