Esteu aquí

Del 25 de maig al 5 de juny, preinscripció al Programa de Formació i Inserció (PFI) per al curs 2020-2021

22/05/2020 - Educació

La preinscripció al Programa de Formació i Inserció (PFI) per al curs 2020-2021 es farà del 25 de maig al 5 de juny. Amb motiu la situació excepcional per la COVID-19, preferentment s’haurà de presentar la sol·licitud per via telemàtica.

El Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball proporciona formació en un àmbit professional a joves que han finalitzat l’ESO sense graduar. Està adreçat a joves d’entre 16 i 21 anys sense el graduat en ESO i que volen formar-se en una professió.

A Sant Joan Despí, el programa PFI ofereix formació en dos perfils:

  • auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic
  • auxiliar en operacions de muntatges en instal·lacions electrotècniques en edificis


La formació es realitza al llarg d’un curs acadèmic i inclou assessorament i un pla d’atenció personalitzat, orientació personal i recursos per a la inserció laboral i educativa, formació general, la iniciació en una professió de manera pràctica i un primer contacte amb el món laboral.

El PFI permet obtenir una certificació de la formació rebuda i de les competències professionals adquirides. El programa facilita la realització de les proves d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i l’accés a un Centre de Formació d’Adults per treure’s el Graduat en Secundària.

La preinscripció al curs 2020-2021 del PFI s’haurà de fer preferentment de forma telemàtica. A partir del 25 de maig, podreu descarregar la sol·licitud de preinscripció a queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/pfi. Un cop omplerta, envieu-la al correu electrònic a8960285@xtec.cat amb la documentació necessària.

La informació sobre el programa PFI i sobre el procés de sol·licitud està publicada a la web de l'IES Ferrer i Guàrdia (tel. 93 373 16 11) www.iesffg.cat.

Més informació sobre el PFI de Sant Joan Despí a sites.google.com/view/pttsantjoan