Esteu aquí

El Centre de Formació de Persones Adultes ofereix una àmplia varietat d’estudis

11/06/2018 - Educació

El Centre de Formació de Persones Adultes Arquitecte Jujol de Sant Joan Despí obre del 18 al 26 de juny la preinscripció per al proper curs 2018-2019. L’escola ofereix una àmplia varietat d’estudis per a persones majors de 18 anys, com ara el graduat en educació secundària, cursos d’anglès, d'informàtica o de preparació per a cicles formatius.

En els darrers anys, les escoles per a persones adultes han treballat per adaptar-se a les demandes educatives i formatives de la societat actual tot ampliant l’oferta i la varietat d’ensenyaments. El Centre de Formació de Persones Adultes Arquitecte Jujol de Sant Joan Despí n’és un exemple, amb una completa formació reglada en horari de matí, tarda i vespre.

Entre els àmbits formatius de l’escola destaquen el Graduat en Educació Secundària, l’oferta de cursos de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior, així com els que preparen per als exàmens d’accés a la universitat per a persones d’entre 25 i 45 anys.

També és molt destacada l’oferta d’estudis en anglès que permet l’obtenció de diferents nivells oficials (A1, A2.1 i A2). De fet, les persones que aproven el curs d’Anglès 3 –equivalent a l’A2, poden accedir al tercer curs de les escoles oficials d’idiomes.

D’altra banda, amb els cursos d’informàtica COMPETIC, que també s’imparteixen en el centre, es poden assolir les certificacions oficials de l’ACTIC bàsica, mitjana i avançada. L’ACTIC és la certificació acreditativa de les competències digitals entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Finalment, el Centre de Formació de Persones Adultes Arquitecte Jujol ofereix cursos de llengua catalana (nivells inicials) i castellana, la preparació del test de nacionalitat que necessiten les persones nouvingudes.

Preinscripció del 18 al 26 de juny
Centre de Formació de Persones Adultes Arquitecte Jujol
C/ Tambor del Bruc, 2, Sant Joan Despí
Telèfon: 93 373 67 58
Horari: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13 h i de 15 a 18 h
Correu electrònic: cfajujol@xtec.cat
www.xtec.cat/cfajujol