Esteu aquí

El Consell d'Infants 2019-2020 treballarà propostes sobre l'Agenda 2030 i sobre gènere i igualtat

27/11/2019 - Educació

La nova promoció del Consell d’Infants de Sant Joan Despí ja ha començat la feina. El dimarts 26 de novembre es va constituir aquest òrgan consultiu que aporta la mirada dels nens i les nenes als projectes de ciutat.

El Consell d'Infants 2019-2020 està format per consellers i conselleres de 5è i 6è de primària de totes les escoles de Sant Joan Despí. Cada any, els seus membres aporten idees en àmbits molt diferents tot representant els infants de la ciutat.

Per aquest curs 2019-2020, el Consell d'Infants ha rebut l'encàrrec de treballar, d'una banda, en l'aplicació en la infància dels criteris de l'Agenda 2030 de Nacions Unides, amb els seus 17 objectius de desenvolupament sostenible; i, d'una altra banda, treballar el gènere i la igualtat a les escoles.

L'acte de constitució del Consell d'Infants 2019-2020 també ha servit per agrair la tasca dels consellers i conselleres sortints i fer balanç del curs passat quan el consell va treballar propostes sobre l'Any Jujol140, la mobilitat, el bosc dels infants i la igualtat.

Finalment, també es va fer el lliurament de la Maleta Lila a les escoles de primària de Sant Joan Despí. La Maleta Lila és una bossa amb llibres exclusivament coeducatius amb l’objectiu de promoure un fons bibliogràfic feminista per a la biblioteques escolars.