Esteu aquí

El valor de la ciència en l’educació, eix de la conferència inaugural del curs 2015-2016 a Sant Joan Despí

Anna Veiga, durant la seva intervenció
L'alcalde amb la regidora d'Educació, Núria Ros i Anna Veiga

08/09/2015 - Educació

Anna Veiga, doctora en Biologia i directora del Banc de Línies Cel·lulars del Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMRB), ha fet avui la conferència inaugural del curs escolar a Sant Joan Despí amb la ponència Vivim la ciència. Veiga ha remarcat davant la comunitat educativa la necessitat de descobrir la ciència als estudiants.

En paraules de Veiga “no cal esperar al Batxillerat per explorar la ciència. Es pot parlar de ciència als infants d’una manera simple i senzilla i fer-los entendre que la ciència ajuda les persones".

Per la seva part, l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha anunciat que l’Ajuntament durà a terme actuacions dedicades a promoure la ciència i la divulgació científica a la ciutat. “Cal transmetre la inquietud pròpia de la ciència, que fa possible que la societat canviï i que millora la nostra qualitat de vida”.

Entre les activitats, està previst que al novembre es faci la I Setmana de la Ciència de Sant Joan Despí. Poveda ha recordat l’ampli programa d’activitats que l’Ajuntament posa a l’abast de les escoles i instituts, al qual ara s’afegeix el repte de descobrir “el plaer de la ciència, que és present també a la nostra vida quotidiana”.

Núria Ros, nova regidora d'Educació, Infància i Família

L’alcalde també ha presentat a Núria Ros com a nova regidora d’Educació de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, en substitució de Gemma Guàrdia, que ha renunciat per motius “estrictament personals”. La sortida de Gemma Guàrdia ha provocat que Núria Ros, fins ara regidora de Joventut, se n’ocupi també de la regidoria d’Educació, Infància i Família. Aquesta situació ha provocat també la incorporació com a regidora al grup municipal socialista de Dolors García, que assumeix la regidoria de Medi Ambient.

L'agenda, al dia

gener 2021

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31