Esteu aquí

En marxa la preinscripció al batxillerat, cicles formatius i programes de formació i inserció

Los estudios post obligatorios, una puerta formativa de futuro

14/05/2019 - Educació

El 14 de maig s'ha obert el període de preinscripció als ensenyaments postobligatoris de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà (la preinscripció dels cicles de grau superior serà a partir del 29 de maig). També està en marxa la preinscripció al programa de formació i inserció (PFI-PTT), adreçat a joves que no han acabat els estudis obligatoris.

La preinscripció per al batxillerat i els cicles de grau mitjà de formació professional va del 14 al 21 de maig. En el cas dels cicles de grau superior de formació professional, la preinscripció serà del 29 de maig al 5 de juny.

A Sant Joan Despí hi ha dos instituts públics: el Jaume Salvador i Pedrol (que ofereix estudis de batxillerat en les modalitats de Ciències i tecnologia i d'Humanitats i ciències socials) i el Francesc Ferrer i Guàrdia (que ofereix batxillerat, en les modalitats de Ciències i tecnologia i d'Humanitats i ciències socials; els cicles formatius de grau mitjà d'activitats comercials, cures auxiliars d'infermeria i emergències sanitàries; i els cicles formatius de grau superior de comerç internacional, gestió de vendes i espais comercials). A la ciutat també hi ha un centre concertat, l'Ateneu Instructiu, on es pot cursar batxillerat de Ciències i tecnologia i d'Humanitats i ciències socials.

Programes de formació i inserció

Per la seva banda, del 13 al 24 de maig es poden presentar sol·licituds per accedir al programa de formació i inserció (PFI-PTT), que està adreçat a joves de 16 a 21 anys que no han obtingut la titulació de graduat en ESO i que no realitzen cap acció formativa. El PFI-PTT de Sant Joan Despí ofereix 32 places i els següents mòduls: "Auxiliar en operacions de muntatge en instal·lacions electrotècniques en edificis" i "Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic".

El programa es realitzarà a la seu municipal de Promoció Econòmica. Les persones interessades han de contactar amb Promoció Econòmica (c. John F. Kennedy, 8 - tel. 93 480 80 50 - de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16.30 a 19.00 h) i indicar cursos de PFI. L'objectiu del programa de formació i inserció és millorar la formació dels joves per tal de facilitar el seu accés a l’ocupació, així com la seva reincorporació al sistema educatiu i la seva continuïtat formativa, especialment en els cicles de formació professional de grau mitjà.

L'agenda, al dia

gener 2021

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31