Esteu aquí

Escoles i instituts fan portes obertes com a prèvia a la preinscripció del curs 2020-2021

25/02/2020 - Educació

A partir d'aquesta setmana, els centres d'educació infantil, primària i secundària obligatòria de Sant Joan Despí comencen a organitzar les jornades de portes obertes adreçades a les famílies, com a pas previ al procés de preinscripció per al proper curs escolar 2019-2020. Sant Joan Despí compta amb cinc centres públics d'educació infantil i primària, dos centres públics d'educació secundària, a més de tres centres concertats.

En les portes obertes, les famílies poden conèixer les instal·lacions i el projecte educatiu de cada centre, així poden disposar de tota la informació que necessiten per tal d'escollir l'escola o l'institut per als seus fills i filles.

Els centres d'ensenyament de Sant Joan Despí han programat les jornades de portes obertes des de final de febrer i fins a mitjan de març (consulteu dates i horaris a la imatge inferior). Alguns centres requereixen a les persones interessades que truquin prèviament per tal de concretar la visita.

La preinscripció per al curs 2020-2021 als ensenyaments d'educació infantil (segon cicle), primària i secundària obligatòria (ESO) serà del 23 de març a l'1 d'abril.

Els centres educatius de Sant Joan Despí garanteixen un alt nivell pedagògic, que es complementa amb les actuacions que l'Ajuntament organitza per reforçar la formació dels alumnes mitjançant el catàleg de programes i serveis educatius i les accions del Pla Educatiu d'Entorn.