Esteu aquí

Aparcar en zona blava, més fàcil utilitzant el mòbil i sense sobrecost

L'aplicació permet ajustar el pagament i comprovar on hi han places lliures

Des d'aquest mes d’abril, fer servir la zona blava de Sant Joan Despí és més fàcil utitlitzant AparcApp, una nova aplicació que no suposa cap recàrrec pel ciutadà. 
Només cal tenir un smartphone (iOS/Apple o Android), registrar-se i instal·lar l’aplicació gratuïta aParcApp, que permet ajustar el pagament al temps real d’estacionament i saber on hi ha places d’aparcament lliures.

Pagant a través del mòbil no cal desplaçar-se fins al parquímetre, no és necessari haver de calcular prèviament l’estona d’estacionament, i no es paga ni un minut de més del temps que s’ha fet ús de l’aparcament, ja que l’usuari activa l’APP just al moment de baixar del cotxe i l’atura en tornar al vehicle, amb un sol clic.

A través d’un smartphone els revisors podran saber si l’usuari ha pagat a través de l’APP introduint la matrícula o acostant l’aparell a l’adhesiu que, de manera opcional, el cotxe portarà enganxat al vidre, i que rebran de manera automàtica els usuaris a casa seva després de formalitzar l’alta en l’aplicació.

L’ús de l’aplicació aParcApp no suposa cap cost ni pels usuaris ni per la ciutat, ja que es finança íntegrament amb la publicitat dels comerços locals, que la poden fer servir com un innovador aparador per poder anunciar els seus productes i serveis, ja que cada cop que els usuaris inicien i finalitzen el seu estacionament tenen la possibilitat de visualitzar publicitat a través de l’aplicació. aParcApp premia els usuaris que visualitzen publicitat, ja que els permet acumular petits saldos per descomptar de futurs estacionaments.

L'agenda, al dia

Febrer 2020

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29