Esteu aquí

Més d'una trentena d'habitatges accedeixen a ajuts per a la seva millora

El Consorci de l'Habitatge de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha subvencionat actuacions de millora interior en més d'una trentena d'habitatges de Sant Joan Despí. En total, s'han destinat 60.445 euros a fer intervencions de millora en àmbits com l'eficiència energètica o l'accessibilitat, entre altres. La convocatòria d'ajuts continua oberta.

A final de 2017, el Consorci de l'Habitatge de l'AMB va obrir una línia de subvencions per a l'adequació d'habitatges individuals. Des de llavors, un total de 36 habitatges de Sant Joan Despí han rebut subvencions per a a actuacions de millora. La majoria ha aprofitat la subvenció per fer millores energètiques renovant finestres o balcons, però també s'han fet altres intervencions com el canvi de banyera per plat de dutxa per adaptar i millorar la mobilitat.

Aquests ajuts tenen com a objectiu fomentar la rehabilitació del parc privat d’habitatges, millorar les condicions d’habitabilitat, el confort i la qualitat de vida de la ciutadania. A la convocatòria es contemplen quatre tipus d’actuacions: les destinades a fer que l’habitatge compleixi les condicions d’habitabilitat i la cèdula d’habitabilitat; adaptació de les instal·lacions interiors (xarxa d’aigua, llum, gas, telecomunicacions, sanejament o la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics); millores energètiques i de la sostenibilitat (actuacions d’aïllament energètic i acústic, incorporació de proteccions solars a les obertures, substitució de làmpades per d’altres de més rendiment energètic, il·luminació LED, etc.) o adaptació de l’accessibilitat i la mobilitat interior com ara substitució de banyera per dutxa, eixamplament o adequació de portes.

Per a més informació, el Consorci de l’Habitatge de l’AMB disposa de la web http://www.cmh.cat/programa-habitabilitat-2017 on hi ha tots els detalls d’aquestes subvencions, que encara es poden sol·licitar a l’Oficina Local d’Habitatge.

L'agenda, al dia

Setembre 2020

dl dt dc dj dv ds dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30