Esteu aquí

La Festa Cargola't reivindicarà l'orgull de les persones LGTBI+

11/07/2019 - Joventut

L'Ajuntament de Sant Joan Despí organitza el dissabte 13 de juliol la segona edició de la Festa Cargola't, un esdeveniment que reivindica l'orgull de les persones LGTBI+. La festa, que tindrà lloc al parc de la Fontsanta, comptarà amb actuacions musicals, batucada, tallers, punts d'informació i moltes sorpreses.

El Cargola't 2019 començarà a les 22 hores amb la hissada de la bandera de l'Arc de Sant Martí, símbol de la diversitat sexual i de gènere, la llibertat, la igualtat, el respecte i la tolerància. A les 22.15 hi haurà l'actuació del grup Queens of the Night, banda de versions dels grans èxits femenins del pop, amb un repertori com Madonna, Lady Gaga, Beyoncé, Mónica Naranjo, conduïda per l'enèrgica veu de la show-woman SsttellaElla.

A les 23.45 h hi haurà una batucada amb el grup Krestatum que donarà pas a la lectura del manifest d'enguany que reivindicarà l'orgull de les persones LGTBI+ i l'eradicació de les agressions i les discriminacions per identitat de gènere i orientació afectiva i sexual. Després del manifest, més música amb The Pop Kids Dj's.

Durant la festa hi haurà carpes amb informació i activitats: el Punt Cargola't amb informació sobre la temàtica LGTBI+, un mural fluor per deixar-hi missatges, taller de maquillatge de neó, photocall, carpa de salut i punt lliure de sexismes. A més, s'entregaran els premis del Concurs d'Instagram #CARGOLATSJD19.

La Festa Cargola't s'emmarca en les actuacions que l'Ajuntament de Sant Joan Despí duu a terme contra la LGTBIfòbia i en favor de la tolerància i el respecte a la diversitat afectiva i sexual, per la lliure identitat i l'expressió de gènere, i per una ciutat sense discriminacions, que garanteixi drets i llibertats.