Esteu aquí

Nova línia de bus entre els hospitals Moisès Broggi i Bellvitge

21/03/2019 - Mobilitat

El 21 de març s'ha posat en marxa la nova línia d'autobús L11, que connecta l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí amb l'Hospital de Bellvitge de l'Hospitalet de Llobregat. La línia L11 té parades als barris de Residencial Sant Joan i de les Planes i millora la connexió amb metro, tramvia i Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

El bus L11 funciona de dilluns a divendres feiners (excepte el mes d'agost) amb una freqüència de pas cada 20 minuts. La línia té com a origen/final l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí i l'Hospital de Bellvitge de l'Hospitalet.

La primera sortida des de Sant Joan Despí és a les 7.30 h i l'última a les 20.30 h. En aquest sentit de circulació, l'L11 circula pels barris de Residencial Sant Joan i de les Planes, amb parades a carrer Jacint Verdaguer, carrer Josep Trueta, carrer Sant Martí de l'Erm, avinguda Barcelona i avinguda Baix Llobregat. Des d'aquí es dirigeix cap a Cornellà de Llobregat i l'Hospitalet fins acabar a l'Hospital de Bellvitge. En el seu trajecte, el bus enllaça amb les estacions de Sant Ildefons i Can Boixeres de la línia 5 del metro, amb l'estació d'Avinguda Carrilet de la línia 1 del metro i dels FGC, amb altres línies d'autobús i amb les línies T1, T2 i T3 del tramvia.

Des de l'Hospitalet de Llobregat, la primera sortida és a les 7.20 h i l'última a les 20.20 h. En aquest sentit de circulació, a Sant Joan Despí la línia té parades a avinguda Baix Llobregat, avinguda Barcelona, carrer Sant Martí de l'Erm i carrer Jacint Verdaguer. En el seu trajecte des de l'Hospitalet cap a Sant Joan Despí, l'L11 enllaça amb l'estació d'Avinguda Carrilet de la línia 1 del metro i d'FGC, amb l'estació de Rodalies de l'Hospitalet i amb les estacions de Can Boixeres i Sant Ildefons de la línia 5 del metro, així com amb altres línies d'autobús i amb les línies T1, T2 i T3 del tramvia.

El disseny de l'horari i del recorregut de l'L11 permeten que aquesta nova línia funcioni com a reforç de l'actual línia L10, per assolir freqüències combinades d'uns 10 minuts en el tram comú de totes dues.

Amb les sortides combinades de les línies L10 i L11, es reforça l'oferta de transport públic entre els dos centres hospitalaris de referència per a Sant Joan Despí i també les connexions amb altres sistemes de transport públic: metro, tramvia i Ferrocarrils de la Generalitat.

RECORREGUT DE LA LÍNIA DE BUS L10 PER SANT JOAN DESPÍ