Esteu aquí

En marxa una nova unitat de policia local de proximitat pels carrers de la ciutat

20/02/2019 - Policia local

La Policia Local de Sant Joan Despí ha creat una nova unitat de proximitat que patrulla pels carrers de la ciutat amb l'objectiu de ser a la vora de la ciutadania, les entitats i el comerç; conèixer de primera mà les seves demandes i necessitats, i enfortir la prevenció.

La nova unitat està formada per un sergent, un caporal i deu agents i ve a reforçar el model de policia de proximitat amb el que ja treballa la Policia Local de Sant Joan Despí. A peu de carrer, aquesta unitat fa, entre altres, tasques de convivència, civisme, control de zones comercials i relació amb les entitats mitjançant un treball molt planificat.

La unitat de proximitat tindrà una presència molt important als carrers, en les vies comercials i en els llocs on es concentren més persones, amb un horari de servei ampli. Els agents mantindran una comunicació estreta amb el ciutadà, gràcies a una relació molt propera. També s'encarregaran del contacte amb comerços, empreses, equipaments, associacions i entitats. Tot plegat per copsar les principals peticions, dubtes i demandes a peu de carrer, generant confiança i facilitant l'assistència policial.

Aprofundir en aquest model de policia de proximitat permet també potenciar la tasca policial de caire preventiu i enfortir la seguretat ciutadana, el civisme i la convivència.

La creació de la nova unitat de proximitat es produeix gràcies a l'ampliació de la plantilla de la Policia Local, que ha sumat darrerament deu nous agents. A banda de la formació corresponent al cos de policia, aquests nous agents han fet formació específica en policia de proximitat i tracte amb el ciutadà.

El nou servei es veurà reforçat i complementat per la tasca que des de fa anys ve desenvolupant el programa d'agents cívics de l'Ajuntament de Sant Joan Despí, que promou les actituds i conductes cíviques.

L'agenda, al dia

gener 2021

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31