Esteu aquí

Sant Jordi 2020


Aquest any 2020, viurem un Sant Jordi diferent, serà un Sant Jordi a casa. Però, malgrat el confinament, volem que sigui un Sant Jordi on gaudim plenament de la cultura i de l’amor, amb roses, llibres, activitats, i un gran suport als nostres artistes i creadors. Per això, l’Ajuntament de Sant Joan Despí ha preparat un conjunt de propostes perquè durant la setmana del 23 d’abril puguem viure el millor ‘Sant Jordi, a casa’.

 

Envia la teva rosa virtual dedicada


Que ens haguem de quedar a casa no ha de ser cap obstacle perquè puguem regalar roses a les persones que estimem. Us animem a mantenir ben viva aquesta tradició amb la rosa virtual de Sant Joan Despí que podreu personalitzar amb la vostra dedicatòria.
 
  • Descarrega l’arxiu de la rosa virtual
  • Escriu-hi la teva dedicatòria
  • Envia-la per correu electrònic o per xarxes socials a qui estimes


Escull el fons de la postal:

Fons verd Fons blau Fons malva
Nens i nenes, pinteu el punt de llibre!


Aquest any, els infants de Sant Joan Despí també mostraran la seva creativitat pintant els punts de llibre, una iniciativa que cada any organitzen les escoles i la Xarxa de Biblioteques de la ciutat. Enguany, el punt de llibre us l’haureu de descarregar en aquesta pàgina web. Pinteu-lo lliurement i envieu-lo per correu electrònic a premsa@sjdespi.cat. Participareu en l'exposició virtual de punts de llibre de Sant Joan Despí!
 
  • Descarrega l’arxiu del punt de llibre
  • Pinta el punt de llibre: si no pots imprimir el document, pots fer el teu punt de llibre en un foli o cartolina blanca, amb les mides (7x22 cm)
  • Fes-li una foto i envia-la a premsa@sjdespi.cat


Recomana’ns un bon llibre


Sant Jordi és la gran diada del llibre, un dia per descobrir nous títols. Per això, us demanem el vostre ajut per crear una llibreria virtual. Necessitem la vostra recomanació personal: Quin llibre porta amb vosaltres tota la vida i sempre aconselleu? Quin llibre creieu que ens podria encantar? Ens podeu recomanar llibres de tota mena: novel·les, poemes, obres de teatre, còmics, contes, assajos, llibres de viatges, de salut, de coneixements, infantils, juvenils, històrics, biografies...

Envieu-nos un vídeo amb el llibre que ens recomaneu! Compartirem les vostres recomanacions a les xarxes socials municipals perquè tothom en pugui gaudir!
 
  • Fes un petit vídeo indicant el nom del llibre, l'autor/autora i per què el recomanes
  • Envia’l a premsa@sjdespi.cat

Setmana Cultural amb activitats en directe ‘on line’


Del 20 al 27 d’abril, Sant Joan Despí celebrarà la Setmana Cultural de Sant Jordi a través del canal d'Instagram ‘Cultura a casa SJD’, amb un munt d'activitats 'on line' amb les que donarem suport als nostres artistes i creadors: espectacles familiars, contes, concerts, entrevistes, xerrades, màgia, exposicions virtuals, tallers, recitals... La Setmana Cultural tindrà com a punt central el dijous 23 d'abril, diada de Sant Jordi, amb una marató d'activitats durant tot el dia (d'11 a 20.30 hores).


Totes les activitats de la Setmana Cultural de Sant Jordi es podran seguir en directe ‘on line’ a través del canal d’Instagram @culturaacasasjd.


Consulta el programa d'activitats