Esteu aquí

Matriculació Escoles Bressol Públiques


 

Calendari preinscripció i matrícula escoles bressol públiques curs 2021-2022

 

  • Presentació sol·licituds de preinscripció: del 10 al 21 de maig de 2021, ambdós inclosos (en línia a www.sjdespi.cat)
  • Matrícula: del 16 al 22 de juny de 2021, ambdós inclosos (hores assignades)


Sessions informatives de portes obertes on line

Prèviament al procés de preinscripció, les escoles bressol públiques de Sant Joan Despí organitzen sessions informatives de portes obertes on line amb inscripció prèvia.

Dates i horaris de les sessions informatives on line:

  • EBM El Gegant del Pi: dilluns 12 d’abril, a les 16.30 i a les 17.45 h
  • EBM Sol Solet: dilluns 19 d’abril, a les 16.30 i a les 17.45 h
  • EBM El Timbal: dilluns 26 d’abril, a les 16.30 i a les 17.45 h
  • Llar d’Infants La Pomera: dimecres 21 i dijous 22 d’abril, a les 18 h 

Les famílies interessades han d’inscriure’s a les sessions informatives virtuals a citaprevia.sjdespi.cat

 

En cas que sigui necessari modificar el calendari de preinscripció i matrícula per causa de força major, les noves dates es faran públiques a la pàgina web municipal (www.sjdespi.cat)

La resta de calendari amb les dates de publicació de llistes baremades i sorteig per determinar l’ordre de sol·licituds i matriculació, es publicarà un cop estigui aprovada la Normativa curs 2021-2022 per l’Ajuntament.

El procés de preinscripció previst s’inicia quan les famílies presenten la seva sol·licitud, dins el termini de presentació de preinscripció.

Amb motiu de la situació excepcional per la COVID-19 preferentment s’haurà de presentar la sol·licitud de preinscripció via telemàtica, no es podrà fer atenció presencial.

Amb caràcter general, les famílies que sol·licitin plaça a una de les escoles bressol públiques de Sant Joan Despí, hauran d’omplir i enviar el full de sol·licitud, mitjançant la pàgina web www.sjdespi.cat.

Amb caràcter excepcional i justificat, és a dir només en el cas de famílies que no disposin d’accés per via telemàtica, es podrà fer servir el següent canal de contacte telefònic:  93 477 00 51 - Àrea de Serveis a la Persona.

A més, caldrà que cada família aporti l’acreditació documental de les circumstàncies al·legades a la seva sol·licitud de preinscripció, dins el termini establert.

Informació disponible durant tot el període de preinscripció i matriculació a la web municipal: www.sjdespi.cat

 

Coneix les nostres escoles bressol públiques


Les escoles bressol públiques de Sant Joan Despí són espais dedicats a la primera etapa de l’educació infantil, per a nens i nenes de 4 mesos a 3 anys, i tenen com a objectiu potenciar i afavorir el desenvolupament integral dels infants.
 
A les escoles bressol públiques es garanteix una atenció i una educació de qualitat que afavoreix el desenvolupament integral de cada infant, treballant l’àmbit físic, emocional, cognitiu, relacional i afectiu.
  
Sant Joan Despí compta amb una Xarxa d'Escoles Bressol Municipals formada per tres escoles -El Gegant del Pi, El Timbal i Sol Solet-.

Les escoles bressol municipals tenen una mirada cap a l’infant com una persona competent, activa, feliç, amb drets i capacitats, curiosa i amb desig d’aprendre, respectant el ritme evolutiu de cada infant per ajudar-lo a créixer i proporcionar-li confiança, seguretat i estabilitat, implicant-hi també a les famílies, amb espais de comunicació i intercanvi que ajuden a comprendre i acompanyar l’infant.

La nostra ciutat també compta amb la Llar d'Infants La Pomera, que pertany a la Generalitat.

A continuació podeu consultar els dossiers informatius de cada una les escoles bressol públiques de Sant Joan Despí per poder conèixer les seves instal·lacions, els espais interiors i exteriors, els horaris i serveis, la línia pedagògica, els projectes i l’equip educatiu de cada centre.

EBM El Timbal
Carrer del Tambor del Bruc, 2
Telèfon: 93 373 09 44
ebmeltimbal@sjdespi.net
www.ebmeltimbal.despientitats.cat

PDF icon Coneix l'EBM El Timbal.pdf

EBM Sol Solet
Rambla de Josep Maria Jujol, 5
Telèfon: 93 373 64 84
ebmsolsolet@sjdespi.net
www.ebmsolsolet.despientitats.cat

PDF icon Coneix l'EBM Sol Solet.pdf
 

EBM El Gegant del Pi
Carrer Fontsanta, s/n cantonada Marquès de Monistrol
Telèfon: 93 477 15 61
ebmelgegantdelpi@sjdespi.net
www.ebmelgegantdelpi.despientitats.cat


Llar d’infants La Pomera (centre públic adscrit al Departament d’Educació de la Generalitat)
Passeig del Canal, 1
Telèfon: 93 373 47 54
lapomera@gmail.com
lapomeradesantjoandespi.blogspot.com