Esteu aquí

Oficina Jove

oficina jove
Oficina Jove
Casa Rovira, carrer Jacint Verdaguer, 27
Tel. 93 477 17 62
oficinajove@sjdespi.net
http://www.despijove.cat/oficina-jove/

Horari: De dilluns a dijous de 16 a 20 h
Dilluns de 12 a 14 h
Divendres de 10 a 14 h
 
twiiter


L'Oficina Jove és un nou espai del Departament de Joventut de l'Ajuntament de Sant Joan Despí que substitueix el Punt d'Informació Jovespí que vol facilitar el procès d'emancipació juvenil; millorar l'ocupabilitat i les seves condicions laborals; pal-liar les desigualtats; facilitar informació i orientació per accedir a l'habitatge i complementar polítiques de joventut que ja és fan a la ciutat. El principal objectiu, és que la gent jove, pugui comptar amb una orientació personalitzada i amb aquesta finalitat l'Oficina, organitza tallers i ofereix tres serveis d’assessorament personal als quals poden accedir els i les joves de 12 a 35 anys amb cita prèvia:

Assessoria Psicològica i de Salut

És un servei d'informació, orientació i assessorament en matèria de sexualitat,drogoadiccions, trastorns d'alimentació, suport en la presa de decisions, conflictes familiars, de parella o personals, dificultat a les relacions personals, control de l'estrès, angoixa davant exàmens o situacions de risc, autoestima, soledat, pors, etc. És un servei orientat a joves i a pares i mares.

Assessoria en Mobilitat Internacional

Ofereix informació, orientació i assessorament, als i les joves que vulguin anar a l'estranger per motius diversos: treballar, estudiar, aprendre nous idiomes, fer pràctiques en empreses, col-laborar en un projecte devoluntariat, participar en alguna beca internacional formar part d'activitats juvenils a l'estranger o de programes europeus, conèixer altres cultures, etc. Es donen les eines i recursos necessaris a tots i totes els i les joves que vulguin viure una experiècia internacional.

Assessoria Juridico-Laboral

És aquella que s'encarrega d'oferir la informació necessària per resoldre temes relacionats amb l'aplicació de normatives, lleis i reglaments en matèria de dret laboral. L'objectiu d'aquest servei és orientar als i les joves en temes d'ocupació.