Esteu aquí

Àrees d'estacionament regulat

 Fer servir la zona blava de Sant Joan Despí és més fàcil utitlitzant iParkMe, una nova aplicació que no suposa cap recàrrec pel ciutadà.
Només cal tenir un smartphone (iOS/Apple o Android), registrar-se i instal·lar l’aplicació gratuïta iParkMe, que permet ajustar el pagament al temps real d’estacionament i saber on hi ha places d’aparcament lliures.

A través d’un smartphone els revisors podran saber si l’usuari ha pagat a través de l’APP introduint la matrícula o acostant l’aparell a l’adhesiu que, de manera opcional, el cotxe portarà enganxat al vidre, i que rebran de manera automàtica els usuaris a casa seva després de formalitzar l’alta en l’aplicació.

L’ús de l’aplicació iParkMe no suposa cap cost ni pels usuaris ni per la ciutat, ja que es finança íntegrament amb la publicitat dels comerços locals, que la poden fer servir com un innovador aparador per poder anunciar els seus productes i serveis, ja que cada cop que els usuaris inicien i finalitzen el seu estacionament tenen la possibilitat de visualitzar publicitat a través de l’aplicació.